1
148 Views

Foreign nationals that wish to enter Turkey need to have visa (30,60 or 90 days) or visa exemption. اما اگر به عنوان دانشجو قصد اقامت در نروژ را دارید، اکیداً توصیه میکنم قبل از آمدن چهار تا کلمه نروژی یاد بگیرید. بررسی موقعیت ملک از نظر اجاره نکته حائز اهمیت دیگری است. معمولا کساني که بوسيله ویزه قانونی و از طريق قانوني وارد کشور مي شوند در صورت درخواست پناهندگي شانس بسيار کمي خواهند داشت، مگر

Newsletter
Sign up for our newsletter


Unsubscribe at Anytime | Privacy Policy
Welcome, DisDroidians

Sign up and post your links!

sponsored
Most Viewed Stories
Latest Comments
Statistics
Disdroid.co.uk - ranking and value